FREDAG

Äntligen är det fredag och en skön helg väntar. Ser faktiskt fram emot helgen då vi naturligtvis får ha våran pappa hemma hos oss i två dagar. En lugn och skön helg bara vi lilla familjen väntar. Mysigt! Vi ska slutföra lite julklappsshopping förhoppningsvis och även julbord står på agendan lördag kväll. Längtar faktiskt otroligt mycket till julbordet!!
Först ska vi njuta av denna fredag. När E kommer hem ska vi göra något som vi INTE brukar göra i vår lilla familj. Vi ska åka och handla alla TRE! Spännande och lite mysigt att göra det tillsammans. Annars brukar jag sköta det där med mathandlingen själv. Ibland känns det trist men oftast är det rätt skönt att åka iväg själv och handla. Sedan ska vi laga till något gott till middag ikväll och "fira" diverse saker. Helgen är här, en vecka kvar till jul, vi har bott i vårt hus i ett år, förlovade i två år och totalt har vi haft tre år tillsammans. Så det finns lite att fira;-) Tänk vad mycket som kan hända på 3 år!! Helt otroligt!
Just nu är jag inne på min andra kopp kaffe, lilleman ligger i sin säng på övervåningen och sover sin fm nap. När han vaknar ska vi leka och läsa bok innan vi klär på oss och tar en promenad. Kan behövas idag efter att ha haft en vecka där vi mer eller mindre flängt och åkt varje dag. Så idag kör vi riktigt lek- och mysdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback