Komma igång!

Måndag den 22 Augusti så smäller det! Då är semestern slut, E börjar jobba, jag och Philip blir själva om dagarna. Mammaledigheten drar igång på riktigt kan man säga. Något som också drar igång då är motion och träning för min egen del! Nu jäklar är det hög tid att sätta fart.

Dom 6 veckorna på sjukhus där dygnets timmar endast bestod av stillasittande i en fotölj med min son på bröstet gav inte mycket motion. Dom tillfällen som friskluft intogs så var det en snabbis utanför sjukhusdörrarna för att slå på telefonen och läsa av den, handla lite mat eller gå till/från bilen för att snabbt åka hem kolla till huset. Detta lika med NOLL motion. Väl hemma så landade vi mitt i sommar och semester. Och ska jag vara helt ärlig så har kraft, lust och motivation till att bry sig om sig själv inte funnits över huvud taget!!
Men nu är det äntligen dax och jag riktigt längtar efter att få komma igång igen! Att få egentid till träning under dagtid är omöjligt men dagliga rejälva vagnspromenader dagtid och egentid till träning kvällstid när E är hemma ska jag nog ändå kunna lyckas med. I samband med att motionen dras igång på måndag så skall även matsedeln komma igång den med. Hela sommaren har bestått av massa god mat, onyttig mat m.m. Sockerintaget har varit högre än normalt och nu skall detta ändras på.
Dieter är, har och kommer aldrig att vara min grej så det hoppar vi över helt å hållet. Men där emot så skall vanlig och bra mat lagas, sötsaker minskas och det ska bli lördag endast en gång i veckan. Vi börjar så! Jag tror mer på att kunna äta allt med måtta och röra på sig ut efter vad och hur man äter. Ät gott=träna mer.
Känner mig peppad till att komma igång igen och jag vet ju med mig att jag faktiskt ska tillbka till jobbet en vacker dag jag med. Så från och med måndag kör vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback