Påskhelgen

Igår kom vi hem efter en skön påskhelg i Sundsvall. Vi har haft några riktigt sköna dagar i Sundsvall ute på Alnö tillsammans med mamma och pappa. Ledighet, fint väder, god mat å dryck och trevligt sällskap. Vi hade bestämt oss för att åka upp och "bara vara" i några dagar. Och så fick det bli! Lyckades dock klämma in lite sociala aktiviteter också. Det är alltid sådant stress och jäkt när man är hemma. Man ska åka hit och dit och hinna träffa alla. Hur man än gör så har man alltid lite dåligt samvete när man åker hemmåt. Lyckades hur som helst klämma in en date med Madde denna visit. Hon bjöd på smarrig lunch hemma på hennes balkong i hettan. Vi konstaterade att våra magar växt en hel del sedan vi sågs sist;-)

Lillebror har tagit steget till eget boende så självklart blev det en visit i den nya lyan också. Så numer är lillebror stor och har ett alldeles eget boende. En etta i Bosvedjan blev hans första egna hem. Pappa fyllde år tidigare i veckan och honom firade vi i efterskott. Mamma bjöd på god påskbuffé. Jonas, morfar, Joakim och Linda kom ut på besök. Lite senare på påskaftonskvällen besökte jag och E tjejerna som var samlade ute hos Jessica på ön. Även om det blev en snabb visit så var det himla roligt att träffa gänget igen;-)

Söndagen ägnades åt att bara njuta av solen tillsammans med mamma, pappa och "Bullen" innan vi skulle styra mot Stockholm igen. Kamerna den var med hela helgen, tyvärr så glömdes den bort helt och hållet. Lyckades knäppa något enstaka kort så därför bjuder jag på dessa. Inte mycket till bilder, men bättre än inga alls!




Som vanligt så var det jobbigt att säga hejdå och lämna mamma, pappa, "Bullen" och Sundsvall. Men borta bra men hemma bäst, eller?? För imorse var det grymt skönt att vakna i sin egen säng och ha en hel dag ledig hemma innan veckan kickar igång. Stockholm har bjudit på riktigt sommarväder och vi har myst runt i shorts och linne exakt hela dagen. Varvat med solandet i våra nyinköpta solstolar så har E varit ute och sprungit å tvättat bilen medan jag putsat fönster utvändigt. På eftermiddagen fick vi ett ryck och åkte iväg och köpte möbler till framsidan. Så nu är vi verkligen rustade med sommarmöbler utomhus för flera år framöver!

Titta så snyggt det blev!






Måste bara visa krukan och blommorna som jag lyckades knåpa ihop till framsidan...



I Sundsvall så köpte vi två solstolar. Hur sköna som helst och jag gissar att dessa kommer användas flitigt i sommar...




Det var allt från årets påskhelg! Vi avslutade denna ledighet med att grilla ikväll och naturligtvis så åts middagen utomhus. Alltså årets första grillning har intagits utomhus. Lär dock inte bli den sista;-)
Nu laddar vi för fyra dagars jobb innan helg stundar igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback