Hem och Villa mässa!

I våras när äntligen hemma mässan anordnades i kista så var jag och E där. Jagade parkering lääänge, betalde dyrt för både parkering och inträde. Sprang igenom mässan på 30 min och efter det var vi nöjd och lite besviken. Alltså ingen märkvärdig mässa tyckte vi då! Men E pratade redan då med mig om höstens hem & villa mässa. Jag lade det på minnet och nu var plötsligt den helgen äntligen här. Men i våras hade vi absolut ingen aning om att när vi nästa gång skulle gå runt på en mässa så skulle vi vara husägare.

Så det var med höga förväntningar vi åkte till mässan idag. Stooor mässa, massor av folk och massor av försäljare, tips och prylar. Men till min stora förvåning så stegade vi ut ur mässan nästan tomhänta och lite förvånade! Endast en ynka påse med 5 stycken inredningstidningar inköpta för 50:-! Vilken billig dag;-) Och ja, mässan var helt OK!


Kvällen har varit en lugn sådan. En riktig lördagsmys kväll med allt vad det innebär... Tända ljus, en flaska rött vin, god middag, efterrätt och lite hockey på tv:n. En helt OK lördagkväll här hemma på Klippgatan;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback