Söndag!

En riktig slapparsöndag har vi här hos oss idag! Vi tillbringar dagen i sängen, kollar repriser, dricker varm choklad m.grädde i och äter mackor. Både jag och E känner nog oss lite smått sega idag. Det finns absolut inga planer på någon större aktivitet idag:-)

Gådagskvällen var kanon trevlig! E hade avslutning med laget, så dem njöt av spa/bastu och tacobuffé på scandic. Vi hockeyfruar möttes upp hemma hos Linda. Vi var inte sämre än våra karlar så vi njöt även vi av god tacos, massa vin och mycket surr! :-) Efter ett antal timmar så blev nog saknaden efter oss för stor borta på scandic så innan det var klart ramlade våra kära karlar in genom dörren. En mycket trevlig och rolig kväll/natt tillsammans med härliga vänner! Tack för igår, ni är underbara:-)

Som ett litet plus i kanten så skulle även uret ställas om i natt. Vips var klockan inne på morgontimmarna. Så sömnen i natt har inte blivit den allra bästa!



Nu blir det fortsatt slappning här hemma. Funderar på om bubbelbadet kan vara lockande nu:-) Kom på att jag gör inte som jag brukar den här helgen. I vanliga fall lämnar E av mig på Bromma måndagmorgon innan han åker på jobbet. Men denna helg åker jag hem redan ikväll. Känns lite ovanligt och knepigt... Och naturligtvis känns det ALDRIG roligt att åka ifrån E. Fast med tanke på att det absolut inte är långt kvar nu tills vi bor ihop och inte behöver lämna varandra varje vecka mer så känns detta enormt mycket lättare. Dessutom är det påsk kommande helg och E väntas komma upp till Sundsvall redan på torsdag:-)



Livet är underbart!
Ha en riktigt skön söndag nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback