Min nya hemstad!

Igår när jag klev av planet på Bromma så slog det mig att det faktiskt är på min nya arbetsplats. En arbesplats som jag än så länge inte har en aning om. En stor ny och spännande utmaning väntar på mig där:-) Lite senare under dagen så for tanken genom huvudet på mig igen. Jag mötte upp Kristel och vi lunchade samt strosade runt kring söders vackra trakter. Ett ställe jag knappt varit på tidigare. Jag fick stanna upp och fråga Kristel var vi befann oss:-) Tanken vid att detta ska bli min nya stad och mina nya hemtrakter kittlar lite i magen. Kanske kommer jag att lära mig staden eller så kommer jag aldrig att lära mig:-)

Lite senare på kvällen så kom denna tanke igen. Jag och E bar upp kartongerna från hans bil. Kartonger där det faktiskt är MINA saker i. Helt sjukt:-) Idag har jag burit upp dessa kartonger på vinden och nu är det första steget taget till en början av att blanda våra prylar!


Imorgon klockan 08.05 lyfter vi från Arlanda mot varmare breddgrader. Även om det är ljuvligt hemma nu och vårsolen visar sig så känns det UNDERBART att få åka iväg imorgon. Jag och E åker till Egypten, Makadi Bay för en veckas härlig solsemester tillsammans. Det ska bli så fantastiskt skönt att bara få vara, sola, bada, äta gott, dricka gott och framförallt KVALITETSTID TILLSAMMANS! :-)



Nu väntar jag på att klockan ska slå 16 så att tvättstugan blir min och att E kommer hem från jobbet!

På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback