I väntan på...

Sitter i soffan just nu med middagen och efterrätten klar ute i köket. Är vrål hungrig, längtar och väntar på att farmor och Johnny skall dyka upp. Dem har varit i Sundsvall och är nu på väg ner mot Skåneland igen. Kommer förbi här hoss oss på en snabbvisit ikväll och tar in på hotellet precis intill oss.

Jag blev nästan lite rädd då farmor sa igår att vi inte setts sedan förra sommaren!! Herregud, ett helt långt år. Vart tar tiden vägen? Men vad skall man göra när man bor i varsin ände av Sverige. Det är inte lätt ha släkt utspridda här och där. Det vore en dröm att ha alla samlade på samma ort, eller åtminstone i samma stad.

Jag fyndade idag också! Var ner till Solna centrum en snabbis i em. MQ startade sin rea och jag tänkte passa på att kolla läget;-) Det är sällan jag fyndar på rea. Oftast blir jag bara sur över saker som jag handlat nyligen och sedan hamnar dem på rean. Men idag blev jag faktiskt överaskad! Hittade en supersöt klänning på G star (som jag länge sneglat på men tyckt varit för dyr), ett par ljusa peak performance chinos (mina svart har gått sönder och är kastade), björn borg trosor och en t-shirt till pojkvännen!;-) Alltså bara en massa välbehövliga fynd!

Nu ringde Farmor och tydligen har resan till Stockholm gått fint så nu åker jag och hämtar upp dem på hotellet;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback