Söndag

Jag njuter av min lunch här på jobbet nu. Efter att ha genomfört ett barnkalas med 12 stycken 9-åriga grabbar så är man rätt nöjd så här på söndagseftermiddagen. Jag har precis mumsat i mig matlådan som bestod av gårdagens rester, tacopaj!

Jag och Linda hade en trevlig kväll igår. Givetvis så deltog även Sigge i sällskapet. Även om han inte åt och drack i vårt sällskap. Däremot höll han låda hela kvällen lång. Ett gladare och roligare barn på snart 7 månader får man nog leta efter. Vi skrattade så vi kiknade alla tre. Han är en underbar liten människa:-) När klockan närmade sig 22.30 packade Linda & Sigge ihop. Innan dem gick ut genom porten tog Linda ut nappen på en mycket trött Sigge och sa "säg hejdå & godnatt". Ungen bara drar på mungiporna och ger ifrån sig världens leende! Ett leende som gjorde så att det inte gick att missa hans två små tänder som poppat upp:-)


Jag har några timmar kvar här på jobbet innan det blir min tur att packa ihop. Känns skönt att snart ha avklarat denna arbetshelg med bravur!


Hade jag varit ledig idag och befunnit mig nere i Stockholm så hade jag garanterat befunnit mig i vilundahallen klockan 16:00. E och hans Väsby har hemma match mot Botkyrka. Jag håller alla mina tummar och tår för att det går bra bra för E och hans killar!

Jag hoppas på att det är den här minen/gesten som E kommer ge ifrån sig under dagens match:-)





Dax för mig att återgå till jobbets verksamhet nu. På återseende!


Kommentarer
Postat av: Karladine

I found all information to be intriguing and motivational. It was meant for me to find this website without even having any intention of looking for subjects in this area.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback