En början till att kunna se slutet på denna vecka!

När jag kom hem förra fredagen så kändes det som en lång EVIGHET i tid som jag skulle spendera här hemma i Sundsvall. Det skulle alltså dröja exakt en vecka tills jag och E sågs igen. Det var förra fredagen det.... Nu är vi strax där igen, FREDAG! En vecka har plöjts igenom här hemma. Den mesta tiden har ägnats åt jobb och träning. Gällande träningen så tänker jag ge mig själv en klapp på axel denna vecka. Jag har kört sammanlagt 7 olika pass mån-tors. Det har hunnits med träning både morgon och kväll eller dubbelpass kvällstid. Det känns bra och det är grymt skoj att komma igång på riktigt:-)

Utöver jobb och träning under veckan så har det hunnits med en sväng upp till stallet och familjen Lönnquist. Sadeln har polerats upp och hämtats hem. Mära fick sig en puss på nosen och jag fick skåda den allra nyaste å färskaste lilla familjemedlemmen hos Lönnquists, nämligen lille Oliwer! En totalt bedårande söt liten kille med massa mörkt hår:-)


Detta var ungefär ett kort sammandrag från veckan som varit. Väskan står nu packad och klar i hallen i väntan på avfärd runt 4 snåret imorgon bitti. Då kör jag veckans sista arbetspass för sedan tänker jag göra helg! Helgen kommer spenderas (som vanligt) hos min E :-) Känns ändå som en liten speciell helg eftersom att vi får besök i helgen. Mamms, papps o "Bullen" tar bilen ner mot Stockholm för visit över helgen. Även E:s mamma Annelie och hennes Jan-Åke kommer på visit i helgen! Så helgen kommer ägnas åt att umgås och ha trevligt med familjen. Vad som exakt sker är ännu inte riktigt planerat. Klart är att lördagkväll är bokat för middag på "Grill" och att söndagen ägnas åt hockey. Ser verkligen fram emot kommande helg! :-)


Härmed så önskar jag en riktigt TREVLIG HELG!!

Kommentarer
Postat av: farmor

Önskar er alla en riktigt glad och skön helg! Här skottar vi snö!Kram.

2010-02-05 @ 12:34:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback