Stockholm!

I fredags när vi hade tömt lägenheten på Södermalmsgatan och fyllt det hyrda flyttsläpet så tog jag en bild på hela ekipaget och skickade iväg ett mobilinlägg. Tyvärr så gick detta inte fram så istället kommer bilden nu.

Så här såg det ut och iväg kom vi tidigt på lördagmorgon. Pappa ställde upp som chaufför och bärhjälp. Tack! Efter att vi fyllt detta släp och tömt lägenheten så var jag så trött att det värkte i hela kroppen. Så trött så att det kändes som om jag hade feber. Ni förstår kanske känslan när man är så trött att man bara vill lägga sig ned och gråta. Trots denna trötthet på fredagen så gick det inte att undgå känslan av vemodighet som smög sig på. Kändes konstigt att låsa dörren en sista gång. Lägenheten som annars varit så varm och mysig kändes nu tom, kall och väldigt mörk. En (förhoppningsvis) sista gång körde jag även min bil ut till Alnö. Även det kändes vemodigt. Min röda lilla pärla:-) Att krama mamma och lillebror hejdå var värre än jag någonsin kunnat ana. Mitt hjärta det gjorde ont av kärlek och smärta!

Att jag några timmar tidigare under fredagen hade varit ut på jobbet en sista gång för att lämna in bage och nycklar gjorde inte heller saken bättre. Över en enda dag så försvann ALL min trygghet i ett nafs. Mitt jobb, mitt hem, min bil, min hemstad som jag kan både utan och innan. Familj och vänner som alltid funnits runt hörnet är nu helt plötsligt en bra bit bort. HJÄLP, vad är det som händer??

En minst sagt omtumlande fredag!!! En dag i mitt liv som jag alltid kommer att minnas.


Lördag förmiddag svänger jag och pappa in med hela ekipaget på Klippgatan i Solna. Vi svänger in på den gata som nu skall bli min nya adress. Där tar nu hjärtat ett glädjeskutt helt plötsligt! För där väntar min älskade E på mig och genast kom jag på varför just jag flyttar från hemstaden Sundsvall och lämnar kvar jobbet och familjen. Jag VET att jag gör rätt som gör det här!:-)

Sedan väntade en lång dag med en massa bärande och mängder av uppackning. Pappa kramade hejdå och styrde mot Sundsvall igen. Jag fortsatte frammåt kvällen tills E sa åt mig att nu fick det räcka för idag. E hade ordnat vitt vin, räkor och baugetter. Efter det slocknade jag som en stock i soffan.

Så idag, Söndag fortsatte vi där vi avslutade gårdagen. Packade upp färdigt och lyckades med nöd och näppe få undan alla kartonger i förrådet. Nu vill varken jag eller E gå upp dit mer. I vårt nyblivna gemensamma hem ser det riktigt bra ut nu. Det känns bra och vi kommer få det så himla bra här:-) Även om det återstår en hel del fix så känns det helt OK nu. Har tagit några bilder som ni får se nedan...








Nu är det färdigpysslat för idag och vi riktigt söndagsslappar som riktigt sambos. Imorgon är det måndag och som vanligt på måndagar när jag är här så kallar Bromma Airport på mig. Men denna gång så tar jag bilen själv och åker till mitt nya spännande jobb! :-)



Trevlig kväll på er!



Kommentarer
Postat av: Farmor

Lycka till med ert nya liv!Stor kram från oss i Tollarp.

2010-04-19 @ 12:22:53
Postat av: Carro

Grattis till sambolivet med ditt hjärta, och lycka till på nya jobbet! Tänk vilken underbar vår och sommar som väntar er =) Av erfarenhet kan jag säga att man självklart har sina stunder när man längtar hem till Sundsvall, men du kommer fort att märka när du är här på besök, ingenting förändras och stan är densamma.. ;) KRAM!

Postat av: Mamma

Jag har nog inte heller fattat att du har flyttat. Känns som om du snart kommer hem igen. Men jag är övertygad om att det kommer att gå jätte bra. Du är ju en klok tjejj, och killar som Erik växer inte på träd.Dessutom är 40 mil inte så långt, hade kunnat vara betydligt värre. Kram mamma

2010-04-20 @ 12:31:15
Postat av: morfars fjälla

Nu har moffe o jag läst o tagit del av ert nya liv. Kul att titta in i er lya. Vi kommer nån gång i framtiden. Morfar vill bara fiska!! Kram

2010-05-02 @ 21:15:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback