Måndag 26 april

En måndag så likt som en måndag bara kan vara. Tror att det är första dagen sedan jag anlände med flyttlasset som jag VERKLIGEN känner att detta är är min bostad, här bor jag och detta är min stad osv. Imorse kom känslan för första gången att "nu sätter jag mig i bilen och kör till MITT jobb". Jag har hamnat i den fas som jag så länge har längtat efter. Jag har hamnat i den s.k. "grå vardagen"! :-)

Tog mig an löpningen idag igen. Höjde ribban en aning och ökade på km till det dubbla! HEJA!! Nu gäller det att få struktur på det hela och hålla i detta. Så imorgon blir det nog en morgonprommis innan jobbet och sedan vila från löpningen. Jag tror på "varannandags metoden"! Ska försöka strukturera upp styrketräningen med. Blev inspirerad nu när jag såg möjligheterna på jobbet. Eller så borde jag kolla upp world class här i Solna! Någon som varit där och testat? Någon som kan tipsa om något annat gym här i Solna?

En sak i det nya sambolivet är ju vår veckohandling och matlista som vi införde förra veckan. Så denna vecka följer vi slaviskt efter tidningen buffé. Idag måndag stod det broccolisoppa på menyn och jag stod för tillagning och disken. E var nöjd och åt med god aptit. Jag är beredd att hålla med honom, för det smakade kanon:-)




Imorgon tisdag står det ugnspannkaka med äpple/bacon i som skall serveras med keso/lingonsylt. Låter spännande tycker jag så jag lutar mig tillbaka imorgon och lämnar över köket till E. För imorgon är det hans tur att stå för matlagningen:-)

Ikväll så är vi så där lagomt vardagliga och så mycket svensson som man bara kan bli. Slappar i soffan med varsin dator, metalar räkningar, fyller i och skickar iväg deklarationen. *skönt* Tror att det är första gången någonsin som jag är lämnar in denna deklaration innan den 3 maj.


Nu tänker jag luta mig tillbaka läsa lite bloggar samt leta upp nya recept inför nästa vecka. Inspirationen håller i sig:-)


Kommentarer
Postat av: Jens Moberg

varannandagsmetoden blir kanon, listan till Indalsleden loppet har kommit upp.

jag springer sträcka 4 eller 5, vilken springer ni?

2010-04-27 @ 10:43:39
Postat av: Emmelie

Pappa! Jag jobbar tyvärr den helgen... Kan bli svårt:-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback