Ändrade planer!

Tanken var att vi denna kväll skulle packa våra resväskor med sommarkläder inför resan till Mallorca. Tillsammans med E:s arbetskamrater och deras respektive skulle vi imorgon lämna Sverige, Arlanda för en weekend på Mallis. Med tanke på detta askmoln som härjat vilt under veckan så kändes det lite osäkert att åka. Kommer trafiken igång eller inte!? Nu ser det tack å lov ljusare ut och luftrummen kunde öpnnas nu under eftermiddagen. Så imorgon bör nästan all trafik vara igång enligt prognoserna. Men man ska aldrig säga aldrig! Så E:s jobb fattade ett klokt beslut att avboka resan och skjuta fram den i tiden. Som läget är just nu så blir förhoppningsvis denna resa av i september istället.

Självklart trist att det blev avbokat, men helt ärligt så har jag faktiskt "glömt" denna resa lite. Det har varit så fruktansvärt mycket annat i huvudet den sista tiden. Flytt, jobb, nytt hem, ny stad och allt vad det innebär. Allt annat än semester har snurrat i huvudet. Kanske hade det varit välbehövligt att få lite ledigt och en minisemester. Fast å andra sidan är det så mycket som är nytt och spännande så att jag tror jag klarar mig. Vill inte missa något så här i början. Jag behöver suga i mig varenda liten information som kommer på jobbet:-) Dessutom var det inte längesedan jag och E var iväg på en semestervecka. Så jag tror vi klarar oss! Få se fram emot något skoj till hösten istället. När det blir kallare, höstigare och mörkret smyger sig på:-)


Ikväll har jag och E vår första gemensamma tvättid. Herregud, här är det ett helt "projekt" att tvätta. Dels är det dubblet så mycket tvätt och på det så är det tider att passa! Tydligen måste man vara noga med tiderna också. Så ikväll har vi vår tid mellan 19-22. Det tar vel ett par gånger innan jag vant mig:-) En annan syssla denna onsdagkväll i vårat nya samboliv är skrivande av matlista! Imorgon planerar vi att åka på ica maxi och handla med själv scanning, kundvagn och hela köret:-) Nu jäklar skall här veckohandlas och middagar skall planeras!


Sambon fick i uppgift att bestämma mat för helgen så han kollar recept på internet. För tillfället så ligger datorn vid sidan om och han själv kollar numer hockeyfinalen mellan HV71 - DIF. Ska kolla hur det går för honom nu:-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback