Friday

Efter två dagars ledigt är det dax igen för arbete! Det är NU min arbetsvecka startar! Jobb hela helgen, två barnkalas samt charter. Plus alla andra plan som har destinationer S-holm, Göteborg, Bromma m.m. Det känns lite "motigt" att få tagga igång så här på fredag morgon/förmiddag när det flesta av oss taggar ner och gör helg!

Jag får trösta mig med att om jag hade varit ledig i helgen och åkt till Stockholm så hade jag och min E knappt träffats. E är nämligen på väg med färjan över till Gotland och lämnade sitt hem runt 8-tiden imorse. Beräknas inte vara hemma igen förrän mitt på dagen imorgon. Det jag känner att jag missar tillsammans med E är bröllopsfesten vi är bjudna på lördagkväll. Känns lite tråkigt att E får gå dit helt själv utan sällskap:-( Dessutom hade jag gärna följt med, för vem vill inte gå på bröllopsfest?:-) Söndag är det matchdag IGEN, så denna helg är det inte mycket tid över till umgänge och mys. Det kanske är lika bra eftersom jag har jobbarhelg. Åtminstone så tröstar jag mig med det och genast känns det lite lättare att vara hemma och jobba hela helgen.

Lite skoj ska jag allt försöka klämma in i helgen ändå, redan ikväll blir det tapas middag på "saffran" tillsammans med tjejerna. Ska bli mycket mycket trevligt!

Nu är det time för att dra igång dagens jobb. På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback