Borde egentligen sova för längesedan

Men....

Eftermiddag och kvällen har varit minst sakt fullspäckad! Slutade jobbet 16.30 och efter det har allt gått i ett. Har dåligt samvete över att jag knappt hunnit prata med E i telefon denna kväll. Men efter jobbet blev det snabbis på ica, hem och dra igång bakning av morotskaka som för övrigt blev GRYMT sakftig och god! Laga middag och matlåda varav middagen aldrig hann ätas!! Så istället har jag nu två matlådor! Drog igenom lägenheten med dammsugaren, packade upp väskan och röjde i lägenheten. Bäddade sängen och tog en snabbdusch. När jag väl var färdig så var klockan åtta och min efterlängtade fika date Madde kom på besök. Känns som år och dagar sedan vi umgicks, men åtminstone en månad eller två. Vi hade en hel del att gå igenom! Herregud, ska det ta så lång tid innan vi ses så krävs en hel dag för att uppdateras. Bland annat så hade jag totalt missat att dem köpt lägenhet och en flytt väntar för dem under hösten:-)

Vi blev nästan "tvungen" att avbryta vårt fikande och surrande nu när klockan blev 23. Tyvärr! Vi måste boka in en ny träff och det rätt så snart! Jag är speedad till tusen nu och kan inte fatta att jag ska upp och jobba om ett fåtal timmar, rättare sagt 03.50!!!!! Jag BORDE sova nu.

En viktig grej till bara...

MIN ÄLSKADE GOA LILLA FARMOR FYLLER ÅR IDAG!!!

                                       GRATTIS!!!

Det är nu det är synd att avstånd känns jobbigt. Önskar jag kunnat vara med och fira farmor på hennes födelsedag idag. Tur att det är krut i henne och hon inte ens är hemma på sin födelsedag. Födelsedagen firar hon tillsammans med Johhny på Gotland. Säkert går ingen nöd på henne :-)

Men en tanke och en hälsning skickas till världens bästa farmor härifrån på bloggen!

Verkligen dax för sängen nu, och inte en minut till här vid dumburken!

Godnatt & sov så gott!




Kommentarer
Postat av: farmor

Tack för gratulation och restaurangtips, maten var supergod.

2009-09-15 @ 17:35:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback