Nattligt inlägg

Klockan är nu ungefär 00.30 när jag loggar in mig här. Nyss hemkommen från jobbet och känner att jag verkligen måste sätta mig ner och varva ner en stund. Annars är det kört att somna. Knepigt kan tyckas när klockan är så pass mycket. Jag får för mig att det känns bättre om jag slår mig ner en stund med ett glas mjölk eller ibland händer det att jag även kokar en kopp te. Det är skönt att få varva ner en stund fast man egentligen skulle vilja hoppa bums ner i sängen. Dricker mitt glas mjölk, kollar mejl och lite bloggar:-)

Kvällen på jobbet har varit helt OK! En regning, kall och blöt kväll skulle man kunna säga. Det är sådan här dagar jag är glad att jag även har arbete inomhus. Liite torrare och liite varmare:-) Dagen då? Jo, den har även de gått i det "braigaste" tecknet. Kändes skönt att träna innan jobbet idag och jag funderar STARKT på att strunta i tvättstugan imorgon för att istället åka ut till jobbet och träna innan arbetspasset! För eller hur, visst överlever man utan tvättstuga några dagar till? Det är nog bara det kvinnliga fenomenet som säger så " att man bör tvätta MINST en gång i veckan". Åtminstone fungerar jag så, även om jag inte direkt har massa tvätt så bokar jag en tid för att sedan " leta " reda på vad som kan tänkas behöva tvättas!


Nu känns det genast bättre i kropp och själ. Mjölken är uppdrucken och jag tror bestämt att jag klarar av att krypa till kojs nu för lite välbehövlig sömn! I hopp och tro om att morgondagen har något BRA att bjuda på om inte annat kanske sluta regna!!? För fyy f*n vad jag är LESS på detta eviga regnande. När ska det ta stopp liksom? Har regnat konstant sedan i lördags. Vi är snart inne i december och det är dryga veckan kvar till advent! Vad är det här egentligen? Jag vill ha SNÖ, riktigt med snö och härlig vinter. Ge mig minusgrader, vit mark och vita träd TACK! Är totalt omöjligt att skapa "julfeeling" i detta regnande. På tal om "julfeeling" så har jag beställt nya, fina och roliga pepparkaksformar. Beställde dem igår och räknar med att dem skall dimpa ner i E:s brevlåda torsdag - fredag. Så i helgen blir det pepparkaksbak, lussebullsbak, glögg, tända ljus och massa mys! Ser verkligen fram emot helgen. LÄNGTAR:-)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback