Vilken helg det har varit!

Vilken fantastisk helg vi just ha summerat ihop jag och kusin. Vi har avnjutit härliga varma mackor med ett glas kall mjölk nu här hemma i Sundsvall. Vi har pratat igenom helgen som vi tillbringat nere hos käreste E i S-holm. Igår hade vi som nämnt i gårdagens inlägg en GRYM dag ute på grönan. Idag hade vi en minst lika grym dag ute på Djurgården även denna dag. Fast idag tillbringade vi några timmar på Skansen. Traskade runt och njöt av den underbara värme och sol som varit idag. Tittade på alla djuren, allt fån vanliga älgar till äckliga anaconder. Hade några riktigt mysiga timmar på skansen. Vi var dock inte ensamma denna dag. Var smått hysteriskt av alla firare av Norges nationaldag. På självaste "allsång på skansen" scenen var det fullt pådrag och det vimlade av Norska nationaldräkter och flaggor.

Timmarna innan hemgången med flyget bredde vi ut oss i gräset hemma vid klippgatan. Njöt av solen, den underbara grönska som är där just nu och en härlig mjukglass. Kan nog inte ha blivit så mycket bättre!?

Helgen har som vanligt sprungit förbi, likaså dagarna och även timmarna. Klockan 18.45 var det dax för oss, mig och Linda att ta flyget hem till Sundsvall igen.

Här kommer lite pics från helgen som varit......
     
                                           

     



Det var gårdagens från Gröna lund det, här kommer dagens ifrån ett härligt Skansen.....

 

   


Sist men inte minst så fick vi se dessa små söta nallebjörnar.....



Vi har haft en mysig helg tillsammans alla 3 och jag tror vi alla 3 har laddat våra batterier inför en ny vecka som faller in. Åtminstone så har jag laddat mina batterier och fyllt på mitt "kärleksförråd" :-)

   



Nu är det sängdax härnäst så vi tar oss upp pigga och glada inför morgondagens arbete.
Godnatt & sov gott!


Kommentarer
Postat av: Linda

Gu så mysigt det låter. Jag vill också åka till Sthlm och gå på grönan och skansen, om ett år kan jag göra de.:)

Postat av: Linda

Ja vi kan väl ta och träffas på onsdag eller torsdag, om jag inte är och föder barn då.:) Vilket jag förhoppnings vis är, men förmodligen inte kommer att vara.:)

2009-05-17 @ 23:51:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback