Turist i sin egen stad!

Jag har jobbar helg och var uppe med tuppen imorse för att åka till jobbet. Behöver jag nämna att det är motigt att behöva lämna sängen när man har världens bästa E som ligger och snarkar bredvid?

Trots att jag arbtetar dubbla pass idag (fm och em) så hinner vi med en hel del kvalitetstid i helgen. Efter pass nummer 1 idag så bar det iväg längs kustvägen tillsammans med E, Sophie och Yejka. Målet var Galtström och lunch där! Ingen av oss har åkt kustvägen och hittad. Ingen av oss hade varit ute i Galtström och käkat lunch. Men nu har vi det och det var mycket mycket vackert där ute. Solen sken i början men drog sig undan när det närmade sig vår lunch. Regnet har öst ner och åskan gjorde sig hörd. Vi var glada ändå och njöt av en fantastiskt god lunch! Galtström rekomenderas starkt!

Undra vart vårat nästa mål blir mån tro? Löran, tynderö, spikarna? Några fler förslag kanske?? Fast nästa gång ser vi helst att vi har en privat chaufför som är utanför sällskapet och en stark sol som visar sig hela tiden, så vi alla i gänget kan njuta av en kall öl!

Nu bär det iväg för att avverka pass nummer 2. Ska försöka få iväg glada resenärer till destination Turkiet ikväll. Passet slutar vid klockan 21 ikväll och då hoppas jag på att komma hem till tända ljus, mys, baugetter, räkor och som avslutning på kvällen "Ben & Jerry" glass. Tror att E har laddat ner en bra film också:-)



Här kommer några bilder fråm dagens tur.... Vi hittade nämligen ett stånd där man kunde köpa dagsfärska ägg för 19 spänn! Det gjorde vi, stannade lade i 20 spänn och fick med hem en kartong med färska ägg:-)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback