Birsta svängen

Vissa dagar är det fantastiskt bra att man inte har sin karl hemma under samma tak. Fast bara ibland och nu ikväll när jag kom hem så var det ypperligt att inte ha min karl boendes under samma tak som mig. Jag kom inramlandes här vid 8 tiden ikväll och har då varit i Birsta sedan jag slutade jobbet i eftermiddags. Har strosat runt med Linda i Birsta city huset, baby proffsen och en sväng in på IKEA. Med mig hem lyckades jag på något knepigt sett få med några påsar med " bra och ha " saker som t.ex. Skurmedel till toalett och kök, ljus, ljusfat, batterier, matchande filt till ljusen en matta och säkert något mer som jag glömt. Jo, en ny härlig body butter från body shop. ( Jag är beroende av body butter ). Inget av det som jag släpade hem ikväll var speciellt nädvändigt mer än skurmedel. Jag kom på mig själv att det var onödigt handlande. Och jag kan bara tänka mig vad E skulle sagt när jag ramlade in och visade mina inköp. Så ikväll fann jag en positiv sak med att inte vara sambos för nu ställer jag undan och iordning det jag handlat. Inga kommentarer och det kommentarer som kommer att dyka upp är förmodligen bara att det är fint här hemma.

Jag tror att karlar egentligen inte är negativ mot själva handlingen utan det är nog mer synen som det möts av när det der alla påsar vi kvinnor har en tendens att släpa hem. I deras ögon växer sådana saker och dem tror gärna vi shoppat hela affären. Hur som helst har jag och Linda haft en JÄTTE MYSIG eftermiddag tillsammans. Åt även en god middag på waynes och hann med att surra en massa strunt! Även att Linda har ca.30 dagar kvar nu tills hennes bäbis kommer :-)


Nu har jag varvat ner med en kopp te här i soffan och laddar inför restrerande veckans dagar som innebär tidiga morgnar med uppstigning kl.04.00!!

Här kommer en bild från dagens övning och årets första båtåkning och nästan årets första dopp....




Som inte alls någon fantast av denna sport så måste jag få säga en sak.....
Stort GRATTIS till Dragons som tagit hem SM-guld i basket ikväll!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback