Ensam hemma igen

Så har första helgen efter semestern hemma i Sverige passerat förbi. Dock inte ensam utan med det perfektaste sällskapet man kan ha. E kom upp efter jobbet i fredags. Fredagkväll ägnades åt en god middag, rött vin, let´s dance på tv och massa mys i soffan. Lördagmorgon blev en riktig MYS lördag med film, frukost i sängen och efter frukost så smög sig toblerone asken upp i sängen den med. Halva dagen tillbringades i sängen. *skönt*
Vårt dåliga samvete tog oss i kragen och tvingade ut oss i friska luften. En prommis ner på stan. Kollade efter present och drack kaffe. Lördag eftermiddag tillbringades i badkaret med en öppnad flaska champagne. Tillslut hamnar vi på tidpunkten lördagkväll och den tillbringades vid bokat bord på biteline framför fotbollen. Sällskapet var väldans trevligt och bestod av Sophie, Danne, Yejka och Linda. Mycket trevligt :-)

Söndagmorgon tog samma fart som morgonen innan. Frulle i sängen och film halva dagen. Fick oss en liten biltur mitt på dagen samt dra åt sig lite frisk luft i lungorna. Ätit pizza och myst under eftermiddagen. Jag försvarar oss båda till våran lata helg med att "Vi behövde en sådan här helg" och dessutom har vädret varit rent ut sagt PISS!!

För dryga timmen sedan styrde E bilen mot S-holm igen. Som vanligt jobbigt att säga hejdå för några dagar och tårarna ligger alltid nära till hands. Idag kändes det något lättare eftersom vi ses om några dagar igen. Så nu befinner vi oss i varsitt hem några dagar för att jobba, äta, sova och längta.




Funderar på bio nu. Har varit sugen länge nu men det blev inte denna helg heller. Kanske kanske att jag följer med mamma och pappa ikväll. Vill se "män som hatar kvinnor". Hört massa positivt om den! Har inte läst boken men är sugen att se filmen. Tåls att fundera lite till.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback