Tjuvstart

Jag har landat hemma i Sundsvall igen. Tänker vara hemma nu i några dagar för jobb, träning, klippning och födelsedagsfirande. Helgen har som vanligt varit TOPPEN och som vanligt var det motigt att behöva åka hem imorse.

Eftersom jag jobbar eftermiddag hela denna vecka mån-tors med tiderna 12-24 så blir det tokigt med födelsedagsfirande. "Vanligt" folk arbetar dagtid och till helgen är jag nere i S-holm igen. Så idag blir det lite "tjuvstart" tillsammans med mamma, pappa och morfar. Det blir lunch nu alldeles strax på casinot. Känns lite tokigt när det blir så utspritt. E är långt bort, farmor är ännu längre bort,de flesta jobbar och jag själv jobbar med. Fast å andra sidan är det här med födelsedag inte lika viktigt längre. 23 känns lite som en "mellan" ålder. Känns som om 25 blir nästan punkt värt att fira ordentligt!

Hur som helst blir det trevligt med lunch nu och jag är på BRA hunör idag. Det är soligt ute, blåser lite men va f*n det är snart sommar på RIKTIGT! Ska jobba sedan i eftremiddag/kväll och det gör mig inte det mista. Jag längtar till jobbet! Kan kanske bero på att min kollega som varit sjukskriven sedan mars ÄNTLIGEN är tillbaka idag. Ska bli grymt trevligt att få jobba ihop igen:-)



Slänger in några bilder från vår grillning igår kväll....
 


Kanske har glömt att berätta om vår härliga dag som vi hade i lördags tillsammans med Yejka & Stefan ute på Djurgården. Vi njöt i solen på Josefina:s uteservering med lite rosé! :-)
 
                                          (Yejka i ngn knepig pose) :-)

Efter några härliga timmar här på josefinas så begav jag och E oss iväg till Linda & Farzad samt Lindas föräldrar som lagt till med sin fina båt vid djurgårdens hamn. Där blev det surr och kaffe innan vi trängde oss hemåt igen och trängdes det gjorde vi för halva stan var avstängd och tunnelbanorna var propp fulla!!! Allt detta på grund av detta :




Ha en härlig måndag och skön vecka!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback