Godmorgon!

Är tillbaka och gör min andra dag på jobbet. Har fortfarande sviter kvar i kroppen efter semestern. Latmasken kryper omkring i min kropp och försöker sakta men säkert leta sig ut. Idag blir det en bättre dag än igår :-)

Tar det fortfarande jäkligt lugnt så här under morgontimmarna. Man måste tänka på att man ska orka hela dagen ut. Så vi har än så länge skickat iväg SAS planet och dess passagerare. Och jag måste säga att det faktiskt är lite roligare nu denna tidpunkt på året då många av våra "vanliga" morgonpassagerare har semester. Våra trogna affärsmän som reser dagligen veckovis. Dem kommer samma tidpunkt varje morgon, oftast i sista minuten och dem kommer VARJE dag. När dessa nu är lediga så tittar det mer "vanliga" folket fram på morgonkvisten så här sommartid. Vanliga Svenssons som ska flyga tillsammans med hela familjen eller en mormor/farmor som vinkar iväg sitt barnbarn. Dessa mer "normala" människor är inte ute och flyger alltför ofta och det märks ibland. Men dem är FANTASTISKT glada, trevliga och på ett strålande humör trots att klockan knappt slagit 7. Dem frågar, vet inte riktigt hur man gör, tycker det är skoj om det piper och funderar varför det kan pipa osv. Stämningen lättas upp en aning en annars så grå och trist tisdagmorgon! Och det mina vänner, det tackar vi för! Mer folk borde bege sig ut och flyga, för det ÄR roligt att flyga:-)

Efter avgången så dog det mer eller mindre av här i terminalen. Lugnet har lagt sig fram till nästa avgång som sker runt 13.30 till Visby. Och vilka reser till Visby? Inte är det affärsmän som kommer och ska iväg på jobb utan förmodligen ett helt gäng med glada och förväntansfulla semesterfirare:-)
Vi njuter av lugnet nu en stund och medan vi gör det har vi tänt ljus i fikarummet, ätit långfrukost och bläddrat igenom aftonbladet. I dagens aftonblad kan man läsa i halva tidningen om denna otäcka svininfluensa som kryper sig allt närmare in på oss svenskar. Jag har hört och läst om svininfluensan men bara med ett halvt öra och tänkt som säkert många andra att " det berör inte mig ", " det händer inte ". Men nu har jag på allvar hört och läst om den i 2 dagar och börjat insett vilken katastrof det skulle kunna bli här i Sverige! Vad kommer att hända? Kommer vi klara att "bota" den? Kommer vi få vaccin och får det isåfall i rätt tid? Innan det är för sent! Jag använder mycket handsprit på jobbet i vanliga fall, men i fortsättningen kommer jag nog se till att ha en egen flaska på mig ständigt vart en jag är! OTÄCKT!

Nu tänkte jag gör ett litet ryck här så man kommer igång med dagens arbete!


Han en underbar tisdag:-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback