Första passet!

Så har jag tämligen ramlat över den berömda tröskeln, rakt in i vardagen! Det gjorde jag med buller och bång när klockan tjöt runt 05.40! Det fanns inte mycket att tveka på. På jobbet var jag deffinitivt INTE ensammen om att komma till jobbet med en ångestfylld känsla. Det var med lite vemod i kroppen som som man tog kaffekoppen och startade dagen med äckligt automat kaffe.

Rätt trevligt ändå att träffa alla kollegor igen! Surra igenom sommaren hittills och hur semestern varit, väder osv. Vi kom överens om att vi måste nog mjukstarta lite försiktigt så här första dagen! Gjorde en tur iväg för att inhandla sallad till lunch. Jag har även passat på att ta mig en timmes friskvård nu under eftermiddagen. En timmes styrketräning medan regenet ÖSTE ner utanför!

Så mycket regn det kommit idag har inte jag sett skymten av under hela semestern! Det gör mig absolut INTE det minsta att det regnar idag. Det får ösa ner bäst det vill! Det skiter jag fullständigt i :-)

Det är rätt skönt med mjukstart samtidigt som det är trist med. För det är inte mycket rörelse här runt flygplatsen dagtid. Det känns grymt segt när känslan är att allt står stilla, likaså tiden. Timmarna segar sig framåt.... Just nu har jag " bara " 2 1/2 timme kvar att jobba! *TJOHOO* Mitt första 13 timmars pass efter semestern är snart slut!


Vad händer sedan ikväll? Förslag?

Eller blir det hem till soffan, mysa ner sig, räkna ner dagarna och förstå att det "bara" är 4 dagar kvar tills min prins kommer igen :-)


Nu blir det ett sista krafttag här så tiden rinner iväg innan det är kväll och adjö!

Kommentarer
Postat av: Farmor

Upp med huvudet gumman. Ser fram mot förslag.

2009-07-20 @ 23:15:35
Postat av: Farmor

Förslag emotses på : [email protected]

2009-07-20 @ 23:17:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback