Packad och klar!

Min onsdagskväll har gått åt till att packa, plocka lite och packa lite mera. Ibland kan man faktiskt fundera om jag flyttar varje vecka då jag packar? Två helger i rad nu har det varit MYS på helgens schema. Inget speciellt inplanerat mer än riktig mys helg. Det blir det även denna helg dock liite mer "finare" och lite mer planerad helg. Inför helgens schema så ser det ungefär ut så här: Middag ute tillsammans med härliga vänner på ett ställe vid namn "Ljungrens" (om jag nu inte minns fel), julbord tillsammans med E:s arbetskamrater, julshopping, ishockey och sist men absolut inte minst... ett års jubileum!! Det ni!! :-)

Tänk att det har hunnit gå ett år sedan denna fantastiska å underbara människa blev min KÄRLEK och soulmate! Det absolut bästa som någonsin har hänt mig. Detta år som nu gått är bara början på en livlsång kärlek och ett spännande gemensamt liv. Det har just precis bara börjat:-) En annan sak som är värt att fira i helgen är våra vänner Farzad & Linda. Det är nämligen även där ett års jubileum denna helg. Inte mellan dem som par, inte mellan dem och E. För dom har kännt varandra sedan länge tillbaka. Men mellan OSS 4! 12 december 2008 var första gången vi träffades och lärde känna varandra. Otroligt fina och härliga vänner som jag är fantastiskt glad över att ha lärt känna! Ett grattis till oss:-)


Nu tänkte jag inte uppdatera om så mycket mer. Jag avverkar min sista arbetsdag för denna vecka imorgon. Sedan hoppas jag att så fort som möjligt få åka ner till S-holm och min älskade E! LÄNGTAR!


Helgen är riktigt riktigt nära nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback