Vänskapsband

Efter arbetet ikväll åkte jag och hälsade på hemma hos Linda och världens sötaste lilla Sigge. Eller Sigge har blivit en rätt stor kille nu som är 7 veckor gammal, grymt jäkla söt, fantastiskt leende och förmodligens världens goaste kinder:-) Medan Sigge låg å flinade, åt och sov så surrade jag och mamman bort några timmar av kvällen! Drack kaffe och surrade om precis allt mellan himmel och jord. Var tänkt med en "snabbvisit"  lite hastigt och lustigt efter jobbet över en kopp. Men blev iställer hela kvällen. Ingen var gladare än jag som hann glömma vad som väntade hemma! Så kära tvätt, ouppackad resväska, disk, dammråtter m.m får nöja sig ett litet tag till.

Som jag förstår och som jag märkt så blir det lätt att när ens vänner skaffar familj/barn så glider man ifrån varandra allt mer. Det man gjorde tillsammans och det man surrade om något år tidigare finns inte längre kvar. Istället ses man allt mindre, hörs knappt och än mindre så träffas man. Den som skaffar familj får annat att tänka på och iställer kretsar ens liv kring bajsblöjor och amning. Själv står man kvar på en helt annan plattform och helt plötsligt kan det kännas som om man hamnat i två helt olika världar. Så blir det nog lätt och ibland kan jag tycka att det är tråkigt!

Jag är glad att jag har kvar min vän Linda som jag de senaste 5 åren har varit med om en hel del både bra, tokiga, dåliga och härliga stunder/upplevelser med. Vi har tokat oss ihop, festat och gått igenom ett antal krogkvällar tillsammans. Vi har umgåtts stundvis dygnet runt och upplevt en hel del. Gjort utlandsresa och druckit halvt ihjäl oss på tecuila tillsammans. Firat midsommar och ja gud vet allt vi hunnit med på 5 år egentligen. Linda är en vän man alltid kunnat lita på, tala med om precis ALLT! Vi resonerar lika och klurar tillsammans. Man vet vart man har varandra! Nu har vi helt plötsligt fått två helt olika liv. Men jag är otroligt glad och tacksam över att vi ändå kan träffas, umgås, fika och surra bort ett antal timmar om precis allt! Det är beviset på att man inte alls behöver bli insnöad på endast blöjprat trots att man gått och blivit mamma till världens sötaste lilla bebis! :-)



Imorse var jag i stallet, igen! Undra om verkligen hästen hann vila mellan passen? Idag tog vi oss en tur upp på ridplanen och idag var hos sig minnsan lik! " Mära " var tillbaka in action och jag fick kämpa för att hänga med. Tanken slog mig hur grym hon egentligen är denna häst. Sagolik!! Hur som helst som var hon pigg igår och hade överskottsenergi så är den garanterat borta idag!

Imorgon är det ÄNTLIGEN fredag och det innebär för min del jobb, jobb, jobb och jobb. Men som tur är så kommer darling upp någon gång under morgonkvällen och stannar hos mig HELA helgen:-) MYYYYS!


Godnatt godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback