Utforskning på egen hand!

Jag tog mig alldeles själv iväg till Barkaby där det blev besök på både ikea och barkaby outlet. Strosade runt och kollade mest. Inhandlades lite "nytto" grejer från ikea. Annars strosade jag runt och var mest stolt över att ha hittat ända dit själv. Rätt så tråkigt att gå runt så där själv. Var sugen på en fika, men man kan ju inte sätta sig och fika alldeles ensammen!

Hittade faktiskt hem också med nästan inga bekymmer. Fick vända 2 gånger pga enkelriktad väg. Hemma blev det lunch i form av taco rester. Begav mig iväg mot Väsby för att kika på E:s sista timme av träningsdagen. En internmatch skulle spelas och jag tänke bänka mig på läktaren. Men väl vid ishallen så kommer jag inte in. Entrén var låst och jag kan inga bakvägar så jag blev lite putt över det men kom sedan på att jag lika gärna kunde åka ner till Väsby centrum för att kika runt ett varv där. Det blev det och med mig därifrån fick jag en fin liten servetthållare!

Jag kom inte hem tomhänt från Väsbyturen heller och nu räknar jag med att E ska ramla in vilken sekund som helst. Vad som blir ikväll återstår att se. Jag har haft en ganska trevlig dag så här för mig själv, en liten upptäcktsfärd kan man säga. Så den dagen jag bor här och vänner/familj är på besök så kan jag allt ta er på en biltur till Barkaby:-)




Jo, från ikea så shoppade jag med mig ett laptop underlägg. Har redan testat den och den är super! Perfekt att ha under datorn i knä/sängen. Blir inte alls varmt och stabilt o bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback