Kexchokladpaj

Håll i hatten, för här kommer ett fantastiskt smarrigt recept på en underbar paj!

Kexchokladpaj

175°

  • 3 st kexchoklad
  • 6 msk smält margarin
  • 150 g blockchoklad
  • 4 msk vispgrädde
  • 3 äggulor
  • 1 tsk vaniljsocker

1. Krossa kexchokladen i matberedare
2. Blanda ner det smälta margarinet och rör om
3. Häll smeten i en smord pajform
4. Grädda i 175° i 6 min
5. Låt svalna
6. Smält blockchokladen och blanda ned grädden (ej vispad)
8. Rör ner vaniljsockret och äggulorna
9. Låt svalna en stund
10. Bred över pajskalet
11. Låt stå kallt i kylen i 4 timmar
12. Servera med grädde eller vaniljglass



Garanterar att ingen kommer bli besviken på denna kanske något onyttiga men goda paj! :-)

Kommentarer
Postat av: Carro

TACK!!! Ska testas som smarrig efterrätt på Lördag =))

Postat av: Svärmor

Detta recept har i stort sett alla på jobbet fått del av. Hoppas inte kexchokladen tar slut på affären till helgen.

2009-08-28 @ 07:56:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback