Brand på klippgatan

Imorse när jag och E slog på nyhetsmorgon i morse då vi vaknade möttes vi av följande nyhet både på tv och på aftonbladet. "Brand i flerfamiljshus på klippgatan i Solna". Herregud klippgatan bor ju vi på!



(Bild lånad från www.aftonbladet.se)

Tittade ut och såg ingenting konstigt, har inte hört eller kännt någon röklukt. Det kan inte vara vårat hus. Måste vara något av grannhusen. Knepigt ändå att vi inte hört någonting. Vi måste ha sovit som två stockar. Tanken for genom huvudet att tänk om det hade varit vårat hus det brann i och vi sover stenhårt. E:s lägenhet ligger allra högst upp på åttonde våningen. Brandvarnaren bhöver ett nytt batteri och det SKA fixas idag! Jag tänkte även att det kan vara bra och någon form av lina/rep liggandes som man kan vira ut genom fönstret. E tyckte nog jag överdrev men jag tror det kan vara klokt!


Nu har E åkt iväg på lägerdag nummer 2 i ishallen och kommer inte att vara hemm förrän klockan 16 tidigast. Jag hade hoppats på regn idag så jag kunde ligga inne och bara mysa. Men inte då! Solen skiner och jag känner mig tvingad att ta mig ut. Frågan är bara vad jag skall göra alldeles själv idag? Har en liten idé om att ta bilen (som behöver tankas) försöka hitta till staiol, sedan köra mot Barkaby och göra ett ikea besök där. Jag är absolut inte säker på att jag hittar dit själv. Känner mig lite orolig, men kanske ska ge mig iväg nu så jag har god marginal med tid att hitta både dit och hem. Kanske ska ta en titt ut och se vart i hela friden det har brunnit någonstans. På bilden ser det precis ut som det är utanför vårat hus.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback