Irriterad!?? JA!

Idag har det varit en lagom tråk-söndag precis så som en tråkig söndag ska vara. Dra sig länge på morgonen, långfrulle, sol ute, ledig dag och egentligen en helt perfekt söndag. Var till Laggarberg och uppvaktade Angelica på hennes 26-års dag. Njöt i solen och fikade tillsammans med henne och hennes föräldrar. En perfekt dag! Det som tynger min söndag är min ENORMA längtan! Längtan bort, till och efter. Längtar efter min E!

Så brast mitt humör totalt när jag kom hem i eftermiddag efter en toppen dag i solen. Mamma har fått meddelande om att trappstädningen inte gjorts under min period. Jag lovar att jag brann av totalt! Och personen i fråga som skickat meddelnadet var tack och lov inte hemma och svarade inte heller i telefonen. Det var nog tur för jag sprang på två röda upp för trapporna och ringde på dörren, ringde som en galning på telefonen utan resulutat. Hade personen i fråga varit hemma hade jag nog vräkt ur mig både det ena och det andra!! Nu har jag sansat mig och är rätt så lugn. Jag ska ta tag i saken under morgondagen igen. Dock lite lugnare! Man ska inte kasta sten i glashus. Man ska akta sig för att gnälla i onödan och speciellt när man inte är mycket bättre själv! Och det som gör mig mest arg är att jag har utfört mitt ansvar precis som jag gjort i 2 års tid! Även dessa veckor! Blir irriterad och arg att man ska behöva känna sig övervakad i sitt eget hus och tassa på tå! Fy F*AN för alla j*avla gnällspikar! Om var och en sköter sitt blir det bäst!!


Räddningen ikväll blev nog prommisen och sällskapet Linda! Vi prommade en runda i lagom mystakt. Hon med magen i vädret och jag med min träningsverk sedan gårdagen, njöt av vädret och surrade av oss en massa skit! Avslutade rundan på hennes balkong med en kopp te och lite mer skvaller. Jag var dessutom och kollade, klämde och kände på hennes alla baby prylar. Drog lite i vagnen och kollade in alla söta kläder!! Erkänner att man blir lite bäbissjuk! :-)

 Tänkte lägga upp lite av helgens bilder nu. Men dator j*veln låser sig, varnar och har sig. Det blir error så fort jag försöker koppla in telfeonen. Har suttit här länge nu är trött, irriterad och fruktansvärt less just nu! Kan bara konstatera att jag är vid stort behov av en dator!!!! Det står högst på min önskelista!


Lyckades ladda upp en enda bild och det blev bilden på Linda och hennes goa, fina mage :-)

 
Go-magen! Du är så fin min vän!


Nu ska jag ta mitt pick o pack och bädda ner mig i sängen. Låta min irritation få flöda ut i några drömmar eller någor annat tajffs! Behöver sömn nu om jag ska ta mig upp kl.04.00. Och inte minst av allt så behöver jag få ringa E. Han får mig alltid glad och på bra humör åtminstone bättre humör. Slutar kanske med att jag somnar rätt nöjd och glad ändå.


Ta hand om varandra där ute och ge gärnet inför kommande vecka! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback