Gnäll och sura miner

Torsdagmorgon och precis som alla andra morgnar denna vecka har jag sussat sött framåt 10 - tiden. Den här morgonen urskiljer sig från dem andra igenom att det inte är någon större stress. Igår blev det ingen frukost utan det blev iställer kasta på sig kläder och halv springa bort till verkstaden som ligger nedanför big boy. Jag kom på att det är en bit mellan södermalm och big boy. Jag som är optimist trodde att det skulle ta ca.10 min. Men där trodde jag dock allt fel. Dom satt snällt och väntade på mig utanför och jag fick igen min bil. ÄNTLIGEN!

Så kom frihetskänslan fram inom mig. Jag kunde göra precis som jag ville igen när jag fick tillbaka bilen. Åka när jag vill, åka vart jag vill och framförallt åka till och från jobbet! Kändes nästan som det gjorde dagen då jag fick körkortet i min hand.

Nu sitter jag framför tv:n där det visas "malou möter", i morgonrock, med en turban runt huvudet, en stark kopp kaffe och den härliga baugette som legat och dragit sig en dag extra. Innan jobbet idag blir det träff och lunch med Sophie ute i Birsta. Jag har min sista arbetsdag idag och egentligen skulle det väntas 3 lediga dagar. Fre, lör och söndag.

Men inte då. Imorgon ska jag på kurs. Jag och några av mina kollegor ska till Umeå på utbildning. Visst det är helt okej med utbildning, det är bra! Det idiotiska med morgondagen är att kursen börjar klockan 8 och vi ska få åka bil upp. Det innebär att vi ska åka från jobbet kl.04.30!!!! Kursen håller på till kl.16.00 och därefter väntar bilresa hem igen. Det innebär att vi är hemma runt kl.19.00 imorgonvkäll. Vilken j*vla dag! Det svider desto mer när jag vet att jag egentligen har en ledig dag! SUCK! Jag tycker det är dåligt, vi borde fått åka upp ikväll och sovit över. Det är min tanke och mitt tycke. Tycker det är idiotiskt att sitta och köra bil upp och sedan bil hem samma dag. Det är 6 timmar i bara restid.

Så nu har jag fått gnällt av mig lite. Färdig gnällt för idag!


Kommentarer
Postat av: Carro

Man FÅR gnälla, det mår man bättre av sen;) Speciellt om man vanligtvis är en liten solstråle! Ha en skön ledig helg efter he**vetesdagen..Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback