Skogstur!

Känns som min dag har varit milslång idag. Hur lång som helst och jag har nästan glömt hur den startade. Men om jag inte minns helt fel är det tisdag idag och min klocka ringde 03.55 imorse. Har varit på jobbet hela dagen. Startade dagen i securityn, sedan övningsdag fram till kl.15. Drog över på tiden och insåg att det inte fanns någon mening att åka hem mellan jobb och stall. Stannade kvar på jobbet och tränade en timme. Bytte om och stack direkt till Färsta för att rida ut med Johanna! Så himla skoj att hon är tillbaka i sadeln igen efter 3 års uppehåll! Innan dessa 3 år så red vi ut tillsammans när vi var små sist, ca 12 år kanske!? Minns det knappt. Men jag minns hur fruktansvärt mysigt det är att sitta på hästryggen, härlig skogstur och bara surra en massa skit och skvaller! Så mysigt:)

Vädret hade kunnat vara bättre idag. Precis när vi ska ge oss ut så kommer regnet! Var blöt och övertäckt med löv på hjälmen när vi kom tillbaka! Men så härligt vi hade. Så skönt och grymt fina breda sandstigar att busa loss på!
Detta måste vi göra om:)

Hemma för en stund sedan och skakade som ett litet asplöv. Kan kanske bero på att jag var svettig innan jag drog på mig ridkläder och åkte till stallet. Blev blöt och svettig igen under ridturen och sedan kall! *Brrrr*
Har värmt upp mig nu med en 25 min lååång varm dusch, en stooooor kopp varmt te med honung i och gosat ner mig under filten rejält i soffan nu. Börjar en film på 3:an nu som jag tror jag ska kika på.

Imorgon har jag ledig dag. Torsdag med för den delen *skönt* Imorgon har jag klipptid kl.10, ska bli sååå fantastiskt skönt. Har bara lite beslutsångest om jag ska fortsätta vara helt ljus eller om jag ska lägga i lite mörka slingor. Tycker det känns lite roligare med lite färg så här mot höst/vinter. Får se hur det blir:)





                                                    

                                                       Cosmopolitan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback