Jag vill åka utomlands!!

Jag blev sjukt sugen på en liten hastig utlandsresa just nu! Så jag tänkte packa och sticka redan ikväll, en vecka,ospecat men med garanti för sol och värme!!

Nej, inte riktigt. Men jag skulle vilja ha en veckas semester med sol, värme och bad nu! Får se om det bli av senare under hösten. Vem vet:) Har arbetat mellan 7-13 idag. Hade 4 timmars ledighet mellan 13-17 då jag passade på att kika på dressyrtävlingarna som hölls på Färsta. Blev sjukt sugen att vara med och tävla och ännu mer sugen att köpa en aldeles egen häst att tävla med!! Det är mycket som jag vill just nu:)

Efter 4 timmars suktande på läktaren där jag fick i mig lite mat med så återvände jag till jobbet och fortsatte jobba fram till kl.21 ikväll. En helt skock med glada, förväntansfulla männiksor som drog iväg på charter till Turkiet. Handlade snabbmat och åkte hem till Yejka och Sophie för att äta en sen middag och riktigt få jäsa ut i soffan. Höll nästan på att somna där jag satt. Har landat hemma hos mig själv nu och fått lånat med hela "sex and the city" boxen a Yejka. Så här på lördagkväll blev jag lite småsugen på ett glas rött med. Å tänk att jag hade det hemma dessutom. Så nu tänker jag avnjuta ett fantastiskt gott glas rödvin, slå på "sex and the city" och sedan somna i soffan. Skönt!!

         





//Emmelie  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback