Till slut så

En vecka har snart vandrat förbi med innehåll av jobb, en hel del trassel och krassel. Jag hostar, harklar, snörvlar och har halsont fortfarande. Känner mig lite piggare, men inte till 100 %. Har försökt tagit det rätt lugnt i veckan. Jobbat och vilat typ. Har ägnat rätt mycket tid till att försöka sy ihop mina dagar. Har varit utan bil i 1 vecka nu. Så nu kan jag mina vänner konstatera att man är handikappad och hjälplös utan bil! Jobbar man ca. 2 mil bort, börjar 4.45 så är det inte det enklaste att ta sig till jobbet utan bil. Men med lite planering och hjälp av snälla arbetskamrater så har dagarna löst sig en efter en.

Men nu har jag min bil tillbaka i garaget igen. Lagad och hel är den nu och ska gå som på räls. Dock är plånboken desto fattigare och magrare! Hoppas att det förblir lugnt ett bra jädrans tag nu. Vill inte se snubbarna på verkstaden på länge nu! Dom börjar nog snart räkna mig som stammis där om jag fortsätter i den här takten. Det får dom absolut inte tro:-) Hoppas vi inte ses förrän vid nästa service nu! Problemet är ur världen och jag känner mig trots allt lite gladare!



Nu ska jag ta en titt i kylskåpet för att se om det går att snog ihop en middag, ta en kort power nap och fundera över om jag orkar köra ett LUGNT body pump pass ikväll. Inte säker på att kroppen fixar det. Men det skulle vara skönt o rensa av sig lite tankar och funderingar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback