Mamma Mia

Idag är en bättre dag. Mår bättre inombords fast fortfarande krasslig i hals o näsa. Vädret är sämre, mycket sämre! Jag och Madde skulle dejta idag. Tanken var träning tillsammans och sedan fika på stan. Eftersom jag inte är kry så ställde vi in träningen och istället så bjöd min fantastiska vän hem mig till henne på underbar lunch samt masage!! Så himla mysigt att träffas o surra och helt ljuvligt att få sig lite massage:)

Eftermiddagen blevägnad åt ridskola. Hämtade kusin Linda på skolan och skutsade henne till stallet. Satt snällt på läktaren bland alla ponny föräldrar och tittade på. Efter stallet blev det middag hos mamma o pappa ute på Alnö. Tvingade sedan med mig mamma på bio ikväll. Vi såg "Mamma Mia", WOW vilken film:)
En perfekt tjejfilm att kika på så här i höstmörkret och speciellt när det blåser och regnet tämligen vräker ner! Ett riktigt höst ruggigt väder idag. Jätte tråkigt. Jag vill ha fina, härlig, varma och soliga höstdagar nu! Inte det här!!!! 

                                                      

Har egentligen haft en  rätt härlig och mysig dag trots detta väder! Men, det där lilla "men" finns också med....

På väg till bion när jag sätter mig i bilen, vrider om nyckeln och startar så lyser det en lampa, motorlampan. Den slocknar lika fortf och jag börjar köra. Bilen "hackar" något när jag kör på tvåan tycker jag. Konstigt! Svänger ner vid filmstaden och det känns som om bilen ska typ "dö". Parkerar och stänger av bilen. Funderar lite och bestämmer mig för att starta o se om lampan lyser. Japp, det gör den och bilen dör lika fort som jag startat den. Jag kliver ur bilen, låser och går in på bion. (I hopp om att jag drömde eller i hopp om att när jag kommer ut efter filmen så är problemet borta). Dax att köra hem, startar och ingen lampa lyser. Jag kör... har ju bara en endaste lång backe upp så är jag hemma. Under den korta sträckan hinner lampan tändas, bilen "hackar", den drar bensin som FAN och håller på att fullkomligt döö i backen hem. Nu står den i garaget och jag sitter här med en kopp te och ytterliggare ett problem!

H-vetes förbannade j-vla skitbil!! Hade ju fasen bilen på service för inte ens en vecka sedan! I fredags och idag är det onsdag. Ska det vara så här? Bilskrället är ju fasen nästan ny, helt okörd med sina ynka 3000 mil på nacken. Vad är problemet? Blir så trött på allt med bilar, bara problem!! Dessutom klarar inte min ekonomi en till faktura denna månad från en bilverkstad. Bilverkstaden ruinerar en totalt! Men vad kan jag göra nu mer än att ställa klockan på 07.00 imorgon, kliva upp och ringa till verkstaden. SUCK!!!


Tycker faktiskt lite synd om mig själv just nu. Ska dricka upp mitt te nu och sedan krypa ner under täcket och kanske gråta en skvätt medan jag hör regnet piska min fönsterruta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback