En ny upptäckt!

Imorse upptäckte jag ytterliggare en exklusiv sak som jag har i mitt lite finare rum. Hittade nämligen tofflor och morgonrock. Vilket inte finns i dem "vanliga" rummen. Så imorse klockan 05.50 studsade jag upp ur sängen, hoppade i morgonrock, tofflor och tog hissen ner till poolen. Simmade ett X antal längder fram och tillbaka i 30 min. Tappade räkningen rätt snabbt eftersom poolen inte är speciellt stor. Man hinner inte med allt för många simtag. Men skönt var det, kände mig riktigt pigg och vaken när det var dax för frukost vid 7 tiden. Detta ska jag försöka fortsätta med resten av tiden här. Det ingår i mitt "nya" liv med ett morgonpass här nere:-) Imorgon blir det löpning....

Snön ligger fortfarande kvar dock har kaoset minskat. Såg en trakor som låg i diket på väg från lunchen idag med. Stackars Stockholmarna måste ju ha fått en chock när dem fick så här mycket snö:-)

Det har varit en lång dag idag som startade kl.8 imorse och avslutades kl.20.30 ikväll. Tisdagar är det nämligen kvällstjänst. Så en hel del teori har bankats in och repeterats samt en hel del praktiskt. Herregud jag är inte van att sitta still en hel dag så här  vid skolbänken. Även om jag är helt inne och med på vad som jag ska lära mig och kan det redan så får jag koncentrera mig på att sitta still. Jag är värre än en 3 åring vid en samling. Imorgon har vi en dag med endast teori. En dag i sjukvårdens tecken. Ska bli väldigt intressant och roligt:-) Men för att göra av med lite energi krävs träning innan frukost. Nu vill huvudet och ögonen vila, kroppen känns rätt nöjd. Sängen kallar på mig! Ska bli skönt och krypa ner efter några timmars bastande, relax och några öl. Säger tack för idag & godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback