Dag nummer 2!

Andra dagen hemma. Oh shit vad nära det är till jul!! Här sitter jag med en helt nollställd jul feeling. Jag som trodde att det var långt kvar till jul. Herregud, har endast en enda julklapp inhandlad. Tur att jag lyckades få upp min nya snygga och fina julstjärna förra helgen jag var hemma. Känns åtminstone lite julmysigt här hemma även om inte jag känner det. För 2 år sedan var jag super seriös med julgran, julpynt, bakade pepparkakor och lussebullar. Men i år, vad har hänt?

Jag som älskar julen. Så sjukt mysig tid där man är tillsammans allihop. Hög mysfaktor vart man än är och alla är på ett så underbart humör. Julen brukar vara fylld av värme och kärlek. Hoppas jag hinner få till den rätta feelingen. Har en vecka på mig som tur är. Så ännu är det inte helt kört.

Andra dagen på jobbet idag. Drog till med en riktig långdag från 8 på morgon till kl.19 ikväll. Härligt, kul att vara tillbaka och jobba som vanligt igen. Känns bra!

Det som känns mindre bra är att jag längtar sjukt mycket tillbaka. Eller egentligen känns det hur bra som helst! Wiiiiiieee vad jag är glad pch lycklig :-)

Kommentarer
Postat av: Linda

Va roligt, skönt att du är så glad och lycklig. Nu får du köra på mission få F till S. Kryptiskt, men jag tror du förstår. :)

Postat av: farmor

Hej GUMMAN!

Saknar förra årets julpyssel, i år får Du pyssla

med familjen på Alnön. Tänker på Dig varje dag och

gläds med Dig. Kram!

2008-12-17 @ 17:17:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback