Ännu en dag har vandrat förbi

Jag planerar varje dag i minsta detalj. Schemat är fullspäckat och det känns bra! Grymt bra, jag trivs!! :-) Skulle jag inte ha dagarna fullspäckad nu så har jag nog sprängts i tusen olika bitar. Har varit hemma i 3 dagar nu och börjar vänja mig. Inte mycket, men åtminstone lite. Det är hanterbart.

Har piffat till mina naglar idag. Så nu är dem julfräscha och fina igen. Känns bra!! Har jobbat idag, igen. En hel dag på jobbet. En mycket rolig dag, igen! Avslutade med en efterlängtad träning. Grymt skönt!! Så imorgon är jag super taggad för ett träningspass innan arbetspasset börjar.

Ikväll har Angelica varit här på besök. Vi har surrat, kikat på bonde söker fru och druckit massa glögg. Mysigt och träffas igen. Var evigheter sedan känns det som. Har kommit i fas även här i hemmet. Väskan är urplockad, posten sorterad, tidningar sorterad, kläder är undan plockat och disken är borta. Dessutom är matlådan inför morgondagen fixad. Man kan säga att jag hunnit ikapp mig själv lite nu. Känns så pass okej att jag tänker krypa ner i sängen nu under täcket och vänta på att Mr E hör av sig :-)

Natti natti!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback