Uppdate

Har startat veckan med jobb, kurs i två dagar och ser nu fram emot 2 lediga dagar.
Idag när jag sitter i bilen på väg hem från jobbet, kör för allt som går med min lilla bil så ser jag plötsligt en bil som är väldigt lik min farmors bil. Det är inte alltför många som har den gröna färgen på bilen sp jag lägger mig genast bakom och trycker i arslet på den lilla gröna bilen. Ser sedan att det är min farmor. Leker lite "följa john" och hamnar tillslut på Birsta parkeringen. Sällskapar med farmor där ett tag, tar en fika på charm och får en sådär trevlig liten pratstund så som barnbarn och farmödrar kan behöva. Mysigt!
Älskar min farmor så otroligt mycket, hon betyder så oerhört mycket som ingen annan någonsin kommer kunna betyda!

Körde ett spinningpass idag, med Angelica som intruktör. Var grymt skojigt pass och Angelica är superduktig att leda pass:) Ikväll blev det slapping i soffan framör desperate housewife`s hemma hos fröken Åkerstedt. Jessica och Tyra var också med! Hade kunnat somnat i soffan där, så grymt trött och slut.
Har bänkat mig i sänge nu och lyssnar till Celine Dion. Hon är bara helt fantastisk med sin röst, så vackert! Känner dessutom av solning idag, det liksom spänner i ansiktet. Vågar inte kika i spegeln, är förmodligen röd som en tomat. Näpp, ska försöka släppa alla tankar som spänner hela mitt huvud och istället försöka sova.
Ska upp i tid imorgon och träffa Madde för fika och pratstund!


" All smärta som inte dödar, det härdar"
//EM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback