Lördag

Har haft min första lediga lördag idag sen två veckor tillbaka, dessutom blir jag ledig imorgon med eftersom jag o mära tänkte vara med och träna lite program på träningstävlingen. Så Marie är snäll och jobbar åt mig imorgon ist. Så skönt med en välbehövlig jobbfri helg!

Jobbade till kl.20 igår var det tänkt, men icke då... flygledarna på arlanda strejkar och flygen blir försenade. fick stanna kvar till kl.22 ist. Så när jag kom hem så riktigt värkte det i benen. Kanske inte så konstigt eftersom jag hade jobbat sedan kl.06.30. Slog på tv:n, tände ljus och råkade somna....
Måsta ha somnat som en stock för när alarmet på tfn tjöt 05.30 flög jag rakt upp o trodde jag hade försovit mig. Då stod tv:n på, lampor och inte minst ljusen brann fortf. Och själv låg jag med kläderna på.
Insåg snabbt att klockan var halv sex och det var lördagmorgon. släckte lampor och ljus, klädde av mig och gick o la mig igen. Sov sen till 11, så himla skönt!
Har även ridit idag... i lugn och ro! Mära kändes fin, som vanligt:)

Sen hämtade och skjutsade jag mamma och pappa till stan. Dom skulle ut o äta o gå på casino ikväll. Har även lovat att hämta och skjutsa hem dom i natt.
Passade på att låna med mig Julle hem, så nu är min lilla älskling här med. Så tomt utan honom nu när man bor själv. Vi har precis varit ute på en liten prommis.

ha en bra kväll:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback